Monestir de Santa Maria de Poblet gener - febrer 2011
Direcció arqueològica del seguiment de les obres de col·locació de nous sistemes de drenatge al pati del claustre del monestir de Santa Maria de Poblet (Vimbodí, la Conca de Barberà). Encàrrec de Construccions Teixidó Garrell amb l’objectiu de documentar les restes arqueològiques existents, determinar-ne la cronologia i valorar la compatibilitat amb el projecte d’obra de drenatge d’aigües pluvials.


Compartir:    Facebook   Correu electrònic   imprimir
Oferir un servei professional en el camp del patrimoni cultural. Anàlisi rigorosa dels diferents objectes d'estudi que en permeti la seva revaloració. Treballar en col·laboració amb les administracions, empreses i particulars que tenen el deure de salvaguardar el patrimoni en les millors condicions i de promoure'n el seu estudi per tal d'avançar en el coneixement del nostre passat, la nostra història.


 
Serveis tècnics vinculats a l'arqueologia professional: des d'excavacions i prospeccions arqueològiques fins a estudis d'edificis catalogats o d'interès històric, passant per estudis documentals, inventaris de patrimoni, museïtzacions, exposicions, accions de divulgació, etc.

Tasques d'assessorament sobre patrimoni a empreses, arquitectes o particulars que vulguin actuar sobre un element del patrimoni.