Objectius
Oferir un servei professional en el camp del patrimoni cultural. Anàlisi rigorosa dels diferents objectes d'estudi que en permeti la seva revaloració. Treballar en col·laboració amb les administracions, empreses i particulars que tenen el deure de salvaguardar el patrimoni en les millors condicions i de promoure'n el seu estudi per tal d'avançar en el coneixement del nostre passat, la nostra història.

Experiència
Llicenciada en Història, especialitat d’història medieval, paleografia i diplomàtica i Màster en arqueologia medieval.

Més de vint-i-cinc anys d'experiència en el sector que permeten gaudir d'una alta capacitat d'adaptació tant en els terminis de treball com en la coordinació amb els diferents agents que intervenen en el procés d’estudi.

Actuacions i estudis en diversos tipus de jaciments i especialment en elements patrimonials d’època medieval i moderna: molins, esglésies, monestirs, castells, muralles…. D’entre els nombrosos estudis destaquen, per la seva dimensió i importància, les actuacions al monestir de Sant Benet de Bages, de Sant Pere de Casserres, de Poblet, a la plaça de la Catedral de Vic, a les tombes reials del monestir de Santes Creus, als castells de Llívia, de Vallmoll, de Tavascan, a les muralles de Vic, de Tarragona, d’Alcover o a nuclis antics de Barcelona, Puigcerdà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Montbrió del Camp, etc.