AVÍS LEGAL

El titular d’aquesta pàgina web és ARCS Patrimoni Cultural, SLL, amb seu a:
Plaša Grau, 7 - 2n 2a
08560 Manlleu (Barcelona)

www.carmesubiranas.cat és l'adreça web de ARCS Patrimoni Cultural, SLL mitjançant la qual ofereix als usuaris d'Internet informació sobre l'empresa i els serveis que ofereix.

Propietat intel·lectual
Tots els continguts, inclosos el textos, les imatges, els sons i qualsevol altre material, són propietat de ARCS Patrimoni Cultural, SLL. En queden reservats tots els drets d'explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços
ARCS Patrimoni Cultural, SLL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquest web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense avís previ.

A més, ARCS Patrimoni Cultural, SLL tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors en els enllaços als quals es pot accedir a través del lloc web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l'accés a una informació que pot ser del seu interès.

Política de privacitat: dades de caràcter personal
Les dades que l'usuari faciliti voluntàriament a través d'aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s'incorporaran a un fitxer propietat de ARCS Patrimoni Cultural, SLL que podrà utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, enviament d’informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis de l’empresa. Les dades dels usuaris registrats podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.

Segons estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se a ARCS Patrimoni Cultural, SLL,Plaça Grau, 7 - 2n 2a, 08560 Manlleu (Barcelona); trucant al 609 01 31 55 o 652 62 59 43 o bé enviant un correu electrònic a info@arcs.cat.

Llei i jurisdicció aplicable
Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.

 

ARCS Patrimoni Cultural, SLL es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establertes en aquest document.